[Solved] Cant post process in TS7

Everything about new TopSolid'Cam 7 software.

Moderators: remi77, Daniel, Bill

Top'Noob
First Officer Cadet
First Officer Cadet
Posts: 245
Joined: Fri Jun 15, 2007 3:05 pm

[Solved] Cant post process in TS7

Unread post by Top'Noob » Wed Nov 09, 2011 2:02 pm

Hello everyone,

How can I access the post processors in TS7?

I've been running thru tutorials and I want to test some NC code.

I believe I am looking in the correct place but there are no post processors available to select and everything is grayed out.
Attachments
1.jpg

Liam
Private
Private
Posts: 8
Joined: Thu Feb 22, 2007 11:23 am
Location: Villeurbanne
Contact:

Unread post by Liam » Wed Nov 09, 2011 3:37 pm

Hi !

Are you running the software in demo mode ?
If yes, it's normal because you can't do any post-processing in demo mode.

Top'Noob
First Officer Cadet
First Officer Cadet
Posts: 245
Joined: Fri Jun 15, 2007 3:05 pm

Unread post by Top'Noob » Wed Nov 09, 2011 4:14 pm

No, I have a license. It expires soon but it's currently valid and my VAR is working on getting a new one for me.
Attachments
1.jpg

Top'Noob
First Officer Cadet
First Officer Cadet
Posts: 245
Joined: Fri Jun 15, 2007 3:05 pm

Unread post by Top'Noob » Wed Nov 09, 2011 4:24 pm

The post files seem to be installed in my PC but I can't figure out how to use them :oops:
Attachments
1.jpg

Liam
Private
Private
Posts: 8
Joined: Thu Feb 22, 2007 11:23 am
Location: Villeurbanne
Contact:

Unread post by Liam » Wed Nov 09, 2011 4:32 pm

I'm not an expert in v7, therefore unfortunately I can't help you more ...

May be someone else could answer or contact your Var about it.

Top'Noob
First Officer Cadet
First Officer Cadet
Posts: 245
Joined: Fri Jun 15, 2007 3:05 pm

Unread post by Top'Noob » Wed Nov 09, 2011 4:35 pm

OK, Thanks Liam! I am waiting for a reply from the VAR 8)

Top'Noob
First Officer Cadet
First Officer Cadet
Posts: 245
Joined: Fri Jun 15, 2007 3:05 pm

Unread post by Top'Noob » Mon Nov 14, 2011 4:16 pm

It turned out that we can't post process with only a basic TopSolid 7 installation. We must contact the VAR and the VAR creates a stand-alone post processor installation for all post processors required by the user. 8)

Post Reply