[Solved] How to get a part into a TS7 CAM file

Forum about TopSolid'Design 7 release.

Moderators: remi77, Daniel, jacs, Romain, Bill

Top'Noob
First Officer Cadet
First Officer Cadet
Posts: 245
Joined: Fri Jun 15, 2007 3:05 pm

[Solved] How to get a part into a TS7 CAM file

Unread post by Top'Noob » Mon Dec 20, 2010 9:06 pm

How do you get a part into a TS7 Machining file ? I can get a machine loaded up by selecting Equipments, Machine Tool, Select a machine... But then what :?:

danieldevos
Private
Private
Posts: 4
Joined: Fri Mar 02, 2007 9:59 am
Location: Veenendaal
Contact:

Unread post by danieldevos » Mon Dec 27, 2010 8:32 pm

Hi

drag the part into the machining file, and position it on the machine.

Top'Noob
First Officer Cadet
First Officer Cadet
Posts: 245
Joined: Fri Jun 15, 2007 3:05 pm

Unread post by Top'Noob » Mon Jan 03, 2011 7:02 pm

Thanks ! That helped. 8)

User avatar
olaio
Volunteer Cadet
Volunteer Cadet
Posts: 184
Joined: Thu Mar 01, 2007 11:42 am
Location: Leiria

Unread post by olaio » Tue Jan 04, 2011 10:19 am

Hi Top'Noob

you can check this tutorial:

http://www.clear-cut.com/Tutorials.htm

That can help you to make some things in TS7

Great work from Bill!!!

Cumprimentos,

Olaio

Top'Noob
First Officer Cadet
First Officer Cadet
Posts: 245
Joined: Fri Jun 15, 2007 3:05 pm

Unread post by Top'Noob » Tue Jan 04, 2011 3:01 pm

Thanks olaio :D

I just watched the first 2 and I think this is going to be very helpful. What would we do without Bill ?

Post Reply