installing post processor from TopSolid 6 onto TopSolid 7

Issues and questions related to TopSolid installation.

Moderators: remi77, Daniel, jacs

stivheys
Private
Private
Posts: 4
Joined: Wed Jan 08, 2014 4:38 pm

installing post processor from TopSolid 6 onto TopSolid 7

Unread post by stivheys » Thu Feb 06, 2014 3:39 pm

hi is it possible to use post processors i have in TopSolid 6 if i was to have TopSolid 7? and how would i install them?

thanks

Kyle
Corporal
Corporal
Posts: 20
Joined: Tue Jul 16, 2013 7:25 pm
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 6.18
Location: Chicago
Contact:

Re: installing post processor from TopSolid 6 onto TopSolid

Unread post by Kyle » Tue Oct 14, 2014 4:32 pm

stivheys wrote:hi is it possible to use post processors i have in TopSolid 6 if i was to have TopSolid 7? and how would i install them?

thanks
Hi Stivheys,
Yes, There will be a new install for TopSolid 7. Please contact your re-seller, or support agent.

Mark Oostveen
Chief
Chief
Posts: 107
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:40 am
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 7.6
Location: The netherlands
Contact:

Re: installing post processor from TopSolid 6 onto TopSolid

Unread post by Mark Oostveen » Thu Oct 30, 2014 12:40 pm

So you want to use tour V6 pp on v7?

i would advice you not to do that.

Kyle
Corporal
Corporal
Posts: 20
Joined: Tue Jul 16, 2013 7:25 pm
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 6.18
Location: Chicago
Contact:

Re: installing post processor from TopSolid 6 onto TopSolid

Unread post by Kyle » Mon Nov 03, 2014 9:08 pm

Mark Oostveen wrote:So you want to use tour V6 pp on v7?

i would advice you not to do that.

Hi Mark,
You are correct. The reason behind this is we have made major enhancements to the base post. Therefore having a stronger starting point.

Stivheys, do you write your own posts?

Mark Oostveen
Chief
Chief
Posts: 107
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:40 am
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 7.6
Location: The netherlands
Contact:

Re: installing post processor from TopSolid 6 onto TopSolid

Unread post by Mark Oostveen » Fri Nov 07, 2014 3:55 pm

I write my own posts in v6 and V7. All the enhancements we did we transferred to the V7 pp.
for now it might seem a good idea to use the old ones but I am sure in a short amount of time you will regret it because you cannot use some new functions in V7 because the pp is not going to support it

bheyboer
Private
Private
Posts: 8
Joined: Thu Jun 05, 2014 6:07 pm
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 7.4

Re: installing post processor from TopSolid 6 onto TopSolid

Unread post by bheyboer » Fri Nov 07, 2014 8:28 pm

Mark Oostveen wrote:I write my own posts in v6 and V7. All the enhancements we did we transferred to the V7 pp.
for now it might seem a good idea to use the old ones but I am sure in a short amount of time you will regret it because you cannot use some new functions in V7 because the pp is not going to support it

Example of this?

Mark Oostveen
Chief
Chief
Posts: 107
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:40 am
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 7.6
Location: The netherlands
Contact:

Re: installing post processor from TopSolid 6 onto TopSolid

Unread post by Mark Oostveen » Fri Nov 07, 2014 9:39 pm

Well we use our own dialog boxes. We did completely implement the support on machine verification with a measurement probe which both done in Vb and the ini all of this beside the usual stuff like tool calls, how we deal with origins etc.
it didn't take me much effort to rewrite this in the new ini and C#. Mostly because the newly developed bases are far more better than the V6 bases

Post Reply