protection key

Issues and questions related to TopSolid installation.

Moderators: remi77, Daniel, jacs

corne

protection key

Unread post by corne » Thu May 03, 2007 3:42 pm

hi
i have a windows 64bit system
when start TopSolid it works
if i start a other program after i start TopSolid, TopSolid wil lose the number of the protectionkey.
is there someone who can help me?

User avatar
remi77
Administator
Administator
Posts: 294
Joined: Thu Feb 22, 2007 10:05 am
Contact:

Unread post by remi77 » Thu May 03, 2007 11:35 pm

Hi

What kind of program :?:

Cheers

Rémi :wink:

corne

Unread post by corne » Fri May 04, 2007 11:26 am

powermill

User avatar
remi77
Administator
Administator
Posts: 294
Joined: Thu Feb 22, 2007 10:05 am
Contact:

Unread post by remi77 » Fri May 04, 2007 12:04 pm

Hello

Is it protected with rainbow superpro dongle?
Cheers
Rémi :wink:

corne

Unread post by corne » Fri May 04, 2007 1:25 pm

a sentinel safenet superpro xm dongle

corne

Unread post by corne » Fri May 04, 2007 1:30 pm

yes it is a rainbow dongle

User avatar
remi77
Administator
Administator
Posts: 294
Joined: Thu Feb 22, 2007 10:05 am
Contact:

Unread post by remi77 » Fri May 04, 2007 2:58 pm

I think that's the problem :?
Cheers
Rémi :wink:

corne

Unread post by corne » Fri May 04, 2007 3:28 pm

what can i do now?

User avatar
Matt Berube
Master Corporal
Master Corporal
Posts: 45
Joined: Wed Feb 21, 2007 7:08 pm
Location: Connecticut, USA

Unread post by Matt Berube » Fri May 04, 2007 3:32 pm

Hi,

I have no idea if this could help or not but...

The manufacturer's website seems to have driver updates available.

http://www.safenet-inc.com/support/tech/sentinel.asp

Good luck if you do try it. :wink:
TopSolid 2006, Design 6.7.302, Cam 6.7.302, Mold 6.7.302

Mastercam X2, Mill3, Wire, Solids, Moldplus, Beta Tester

jeff
Sergeant
Sergeant
Posts: 63
Joined: Fri Feb 23, 2007 6:15 pm
Contact:

Unread post by jeff » Fri May 04, 2007 4:40 pm

i have the same problem with artcam (a delcam product with the same key) i can only run one at a time

User avatar
remi77
Administator
Administator
Posts: 294
Joined: Thu Feb 22, 2007 10:05 am
Contact:

Unread post by remi77 » Wed Jun 27, 2007 7:54 am

Hi

Before strating any other CAM software, you may unplug the other dongle and check the way it goes.

Cheers

Rémi :wink:

corne

Unread post by corne » Thu Jun 28, 2007 12:50 pm

TopSolid 2006 works fine and TopSolid 2007 doesn`t. Can jou explain this?

User avatar
remi77
Administator
Administator
Posts: 294
Joined: Thu Feb 22, 2007 10:05 am
Contact:

Unread post by remi77 » Thu Jun 28, 2007 2:27 pm

Hi

You'd better check your rainbow drivers especially those provided on the latest DVD.

Otherwise check them on MISSLER FTP

Cheers

Rémi :wink:

corne

Unread post by corne » Thu Jun 28, 2007 2:45 pm

if i use the driver from the dvd powermill gifs me a blue sreen

User avatar
remi77
Administator
Administator
Posts: 294
Joined: Thu Feb 22, 2007 10:05 am
Contact:

Unread post by remi77 » Thu Jun 28, 2007 2:54 pm

Use the one provided with Missler.

Cheers

Rémi :wink:

Post Reply