PDM Backup

Issues and questions related to TopSolid installation.

Moderators: remi77, Daniel, jacs

jgrimm
Private First Class
Private First Class
Posts: 14
Joined: Wed Aug 10, 2016 11:09 pm
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 7.9
Location: Hayden, Idaho USA
Contact:

PDM Backup

Unread post by jgrimm »

I was going to ask a question and report a security issue here with PDM Backup to a network location, but I see nobody at Missler has answered a question here in 3 fucking years. COME ON MISSLER? do you want to fail in the US?
User avatar
JuP
Major
Major
Posts: 143
Joined: Tue Sep 09, 2014 5:45 pm
Answers: 1
TopSolid Module: TopSolid'Design
TopSolid Version: 7.12

Re: PDM Backup

Unread post by JuP »

Hi,

PDM Backup process fail to write the backup file right? It works well on the same computer on another hard drive than the C:?
Julien POIROT
TopSolid'Steel Product Manager
Youtube
GrabCad
Facebook
User avatar
JuP
Major
Major
Posts: 143
Joined: Tue Sep 09, 2014 5:45 pm
Answers: 1
TopSolid Module: TopSolid'Design
TopSolid Version: 7.12

Re: PDM Backup

Unread post by JuP »

Did you see that on the installation guide?
2021-08-20_07-24-35.png
Julien POIROT
TopSolid'Steel Product Manager
Youtube
GrabCad
Facebook
jgrimm
Private First Class
Private First Class
Posts: 14
Joined: Wed Aug 10, 2016 11:09 pm
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 7.9
Location: Hayden, Idaho USA
Contact:

Re: PDM Backup

Unread post by jgrimm »

No, this is not my issue. Also, this advice to set a service account to Admin or domain Admin is a terrible idea in today's security environment. TopSolid should consult with a qualified IT security professional.
Post Reply