Page 1 of 1

help

Posted: Sun Feb 17, 2008 4:33 pm
by JB
any one ever had this problem? i had to reload top soilds from scratch including latest patch.
i loaded a preliminary mold sheet. added a mold & saved it.
then i adjusted the mold size & tryed to resave it.
the system told me unauthorized use.
after that message the system froze up--- something like the weather is right now.
i have reloaded top solids about four times now with the same results ?
thanks

Posted: Mon Feb 18, 2008 1:14 am
by Top'Noob
Does this help at all :?:

viewtopic.php?t=247

Posted: Tue Feb 19, 2008 11:20 pm
by Larry M.
When you install the setinel driver you only want to install the USB, and Parallel if you need to, part of the driver.