Search found 10 matches

by jwdesign
Fri Nov 15, 2019 2:01 pm
Forum: TopSolid'WoodCam
Topic: biesse rover a post exporting problem
Replies: 0
Views: 66

biesse rover a post exporting problem

Hello to all the big minds I have a problem. when I exporting to biesse rover a machine (cix) from cam the result that I get is that the milling and drilling in the wrong place The depth of milling is also improper is Someone has encountered with such a problem? 6f5fbc54-e83d-47d7-af39-3189f5bd4b5c....
by jwdesign
Sun Oct 20, 2019 7:10 pm
Forum: TopSolid'Wood
Topic: printing lable A7 on A4 paper in nesting draft
Replies: 3
Views: 149

printing lable A7 on A4 paper in nesting draft

hello i have lable in size A7 on A4 paper in top solid that i create. when i use print several draft function it is printing me one by one the lable that i create i want to print several A4 draft like it printing when i use simple printing function on one draft with print drawing of drawings functio...
by jwdesign
Sun Oct 20, 2019 12:45 pm
Forum: TopSolid'Wood
Topic: not showing material or coating in nested plates
Replies: 0
Views: 109

not showing material or coating in nested plates

Hello when i make a nesting the plate that showing in the nesting is without the material and coating that i config in the support library it is showing blank plate if i go and config the material manuali then i see material and coating on plate is it a bug or ther is a some fonction that i need to ...
by jwdesign
Thu Oct 17, 2019 7:36 pm
Forum: General Announcements
Topic: Use the solved green check!
Replies: 2
Views: 80096

Re: Use the solved green check!

hi
how do i use the topic icon
wher do i click to get a green check?
by jwdesign
Thu Oct 17, 2019 7:26 pm
Forum: TopSolid'Wood
Topic: diactiveited parts are showing in assembly
Replies: 11
Views: 883

Re: diactiveited parts are showing in assembly

it is work!!!
tank you very much
by jwdesign
Mon Oct 14, 2019 1:37 pm
Forum: TopSolid'Wood
Topic: diactiveited parts are showing in assembly
Replies: 11
Views: 883

Re: diactiveited parts are showing in assembly

i do as you show in the photos
and it is the same as befor
the diactiveited parts are showing in assembly
1.jpg
2.jpg
3.jpg
by jwdesign
Sun Oct 13, 2019 12:53 pm
Forum: TopSolid'Wood
Topic: diactiveited parts are showing in assembly
Replies: 11
Views: 883

Re: diactiveited parts are showing in assembly

attributes settings of these components

watt do you mean wher i can see my attributes settings of components?
by jwdesign
Sat Oct 12, 2019 6:32 pm
Forum: TopSolid'Wood
Topic: diactiveited parts are showing in assembly
Replies: 11
Views: 883

Re: diactiveited parts are showing in assembly

hello RaudMees and tanks agen for youre answer
it is a good idea to use reapit function
but i have a lot off component that i already
create with active disactive
in version 6.19 there is now problem with that
it is a bug that have in 6.20
i need a support for that bug
tank you Jenia nastaskin
by jwdesign
Sat Oct 05, 2019 8:17 pm
Forum: TopSolid'Wood
Topic: diactiveited parts are showing in assembly
Replies: 11
Views: 883

Re: diactiveited parts are showing in assembly

hello RaudMees tank for youre anser but this is the problem that the deactivated element is visible in project. i have two conections set in one component that i activat one conection set and deactivated the other and when i put component in the project i see them both until i make regenereited then...
by jwdesign
Wed Oct 02, 2019 10:34 pm
Forum: TopSolid'Wood
Topic: diactiveited parts are showing in assembly
Replies: 11
Views: 883

diactiveited parts are showing in assembly

hello i have a problem with topsolidwood 6.20

when i add a components that have diactiveited parts i see the parts that diactiveited
only when i push on regenereited the parts not seeing