Exceptions

Drawing, bill of material, 2D design, dimensioning, labeling, tolerances, symbols, title blocks...

Moderators: remi77, jacs, Daniel

Post Reply
User avatar
CAD_73
Master Chief
Master Chief
Posts: 113
Joined: Thu Oct 30, 2014 11:59 pm
TopSolid Module: TopSolid'Wood
TopSolid Version: 6.17
Location: The Netherlands

Exceptions

Post by CAD_73 » Mon Sep 05, 2016 12:34 pm

Is there a way to save Exceptions in a "draft template" or if not, to import them from an other draft?

I have to make them each time
Last edited by CAD_73 on Sat Sep 17, 2016 11:57 am, edited 1 time in total.

User avatar
olaio
Volunteer Cadet
Volunteer Cadet
Posts: 174
Joined: Thu Mar 01, 2007 11:42 am
Location: Leiria

Re: Exceptions

Post by olaio » Mon Sep 05, 2016 6:30 pm

Hi,
i do not think that this is possible :(

Olaio

Mark Oostveen
Chief
Chief
Posts: 107
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:40 am
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 7.7
Location: The netherlands
Contact:

Re: Exceptions

Post by Mark Oostveen » Fri Sep 09, 2016 9:20 pm

Is making a second set a possible if you have to do it over and over again?

User avatar
CAD_73
Master Chief
Master Chief
Posts: 113
Joined: Thu Oct 30, 2014 11:59 pm
TopSolid Module: TopSolid'Wood
TopSolid Version: 6.17
Location: The Netherlands

Re: Exceptions

Post by CAD_73 » Sun Sep 11, 2016 6:32 pm

Mark Oostveen wrote:Is making a second set a possible?
Sorry Mark, but I don't understand what you mean by that, can you perhaps make a screenshot?

Thanks

User avatar
olaio
Volunteer Cadet
Volunteer Cadet
Posts: 174
Joined: Thu Mar 01, 2007 11:42 am
Location: Leiria

Re: Exceptions

Post by olaio » Mon Sep 12, 2016 10:35 am

Hello CAD_73
what kind of exceptions are you working with?
Layers, entities,...?
If you are working with layers, maybe you can create a draft document from a design document that have the layers that you need.
After you need to redired the design document to the new one.

Olaio

User avatar
CAD_73
Master Chief
Master Chief
Posts: 113
Joined: Thu Oct 30, 2014 11:59 pm
TopSolid Module: TopSolid'Wood
TopSolid Version: 6.17
Location: The Netherlands

Re: Exceptions

Post by CAD_73 » Mon Sep 12, 2016 9:25 pm

Thanks Olaio,

We have tested the reroute alternative before works fine but still, so I guess that is the only way :wink:

Mark Oostveen
Chief
Chief
Posts: 107
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:40 am
TopSolid Module: TopSolid'Cam
TopSolid Version: 7.7
Location: The netherlands
Contact:

Re: Exceptions

Post by Mark Oostveen » Thu Sep 22, 2016 8:27 pm

Well I suppose you want to make a draft and exclude some elements. Maybe you can create an alternative set in which these elements are not inserted. Than use this set in stead of the main set to create the draft.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest