how to make quard cores run ts at the same time?

Issues and questions related to TopSolid installation.

Moderators: remi77, jacs, Daniel

Post Reply
developing
Corporal
Corporal
Posts: 23
Joined: Tue Feb 28, 2017 3:41 pm

how to make quard cores run ts at the same time?

Post by developing » Tue Mar 14, 2017 9:29 am

hi!

My cpu has quard core, and wanna them run ts at the same time. But it still only one core runs ts, eventhough I tried different ways to set. So why?
Does TopSolid doesn't support multi-core cpu? or because of cod type of ts ? or any other correct setting to make all cores run?

Greeting

User avatar
remi77
Administator
Administator
Posts: 227
Joined: Thu Feb 22, 2007 10:05 am
Contact:

Re: how to make quard cores run ts at the same time?

Post by remi77 » Wed Mar 15, 2017 2:11 pm

Hi

In fact, as far as I know only a few cam functions (3d milling) are multi core.

See you

Rémi :wink:
Thanks to tag your topic as solved Image when you've got the solution.

developing
Corporal
Corporal
Posts: 23
Joined: Tue Feb 28, 2017 3:41 pm

Re: how to make quard cores run ts at the same time?

Post by developing » Mon Mar 20, 2017 2:29 am

thank you

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest